-----> About me

Foto saya
Ipoh, Perak, Malaysia
Ibu kepada 3 orang hero,Nizarul Mifzal Amin (12 tahun), Nizarul Ikmal Afif (10 tahun) & Nizarul Irfan Aqil (2 tahun ) dan disayangi oleh seorang lelaki yang bergelar suami..Nazaruddin b. Sulaiman.Blog ini dijadikan sebagai satu naskhah istimewa buat anak2 ku tercinta,juga sebagai tinta hati buat suami tersayang.Blog ini mula dibangunkan pada 2009.

-----> Wedding

Daisypath Anniversary Years PicDaisypath Anniversary Years Ticker

-----> My Son's

Lilypie - Personal pictureLilypie

2011-03-05

Jauhnyer terbang dari Nippon

Ni citer last month dibulan Feb, kiriman pos laju yang datangnyer dari jauh mana lagi kalau bukan kat nippon nun... bila tengokkan surat pos laju dari nippon tu apa lagi automatik tak lain dan tak bukan lagi mesti dari sahabat baik ibu disana nun.. Disebabkan kami takde kat rumah masa posmen ngantor barang tu jadi terpaksalah nak ngambiknyer kat pejabat pos..hampir seminggu jugak barang tu duk terperap dalam simpanan pejabat pos...nak ngambiknyer paham bebenor le...

Inilah bungkusan yang selamat kami ambik dari pejabat pos. Sahih..mamang dari sahabat baik ibu disana nun..terima kasih yang tak terhingga..hontoni arigatou!!

Bila nengokkan stem diatas ni tertera nama lokasi penghantaran "Toyama Inari" teringatkan kat sinilah tempat pos yang biase satu ketika dulu ibu hantar barang2 ke Malaysia..huhu..dalam kenangan..

Ini antara barang2 yang dalam bungkusan tu..satu perhiasan yang sangat cantik!

Dan juga ibu dapat beg cantik ni!! Thank you!! Sebetulnya diaorang tau yang ibu adalah peminat kaler purple..cantik..cantik..

Budak bertuah dua orang ni pun rupanyer ada jugak habuan tuk dorang dalam bungkusan tu!!...ini salah satu game yang pernah satu ketika dulu dorang tersangatlah suka main...sejenis gasing! Ini kira gasing yang upgrade lagi latest la ni...arigatou ne..ikumaru to mifuzaru daisuki desu!
Thank you so much to my lovely friend, Sachiyo san and Yoko san. I really appreaciated it. Hope one day we can meet again..

0 ulasan:

Catat Ulasan